میوه انجیر از جمله نخستین گیاهانی به شمار می رود که به دست انسان کاشته شده است و از این رو خواص دارویی و خوراکی آن بر کسی پوشیده نیست. انجیر ممکن است به صورت خام یا فرآوری شده در بازار یافت شود و انجیر خشک محبوب ترین خشکبار در بین‌ مردم است. بازار فروش انجیر خشک بسته بندی رونق زیادی دارد و استعلام قیمت آن از طریق این وب سایت ممکن می باشد.بازار فروش انجیر خشک بسته بندی

آشنایی با انواع انجیر خشک بسته بندی

آشنایی با انواع انجیر خشک بسته بندی منشا پیدایش درختان وحشی انجیر مناطق مدیترانه می باشد؛ انجیر بومی کشور ایران نیز می باشد و شرایط اقلیمی مناسب سبب شده است سطح زیرکشت بالایی داشته باشد؛ امروزه نیز درختان وحشی انجیر غالبا در نواحی جنگل های شمالی، سواحل دریای خزر و مازندارن یافت می شوند، با این که منشا انجیر کشور های خاورمیانه است اما امروزه درختان انجیر در سراسر دنیا کشت می می شوند و به یک منبع درآمدزایی تبدیل شده اند.

انجیر علاوه بر این که به صورت خام یا خشک قابلیت مصرف دارد، در زمان قدیم برخی از مردم از بخش های مختلف دیگر این درخت نیز برای اهداف دارویی استفاده کرده اند؛ از این رو می توان گفت علاوه بر میوه انجیر، برگ و شیره آن نیز به عنوان گیاهی دارویی شناخته می شوند، برگ انجیر جهت التیام جراحت بسیار مفید است.

میوه انجیر دارای گونه های مختلفی می باشد به طوری که بیش از هفتصد گونه از این میوه در جهان یافت می شود که میوه حاصل از هر کدام دارای ویژگی های گوناگونی می باشند؛ بهترین نوع انجیر برای خشک کردن انجیر رسیده و خندان است؛ انجیر خشک خندان از نوع درجه یک این محصول در بازار فروش است.

گونه ای از انجیر وجود دارد که رنگه پوسته زرد و گوشتی قرمز رنگ دارد اسم این گونه انجیر آدریاتیک می باشد. معروف ترین و قابل دسترس ترین انجیر دنیا از گونه بلک میژن است که منشا پیدایش آن کشور اسپانیا است این نوع از انجیر سایز کوچک داشته و گوشته ضخیم صورتی رنگی دارد.

بررسی خواص درمانی انجیر خشک اصل

بررسی خواص درمانی انجیر خشک اصل انجیر از دیرباز در طب سنتی کاربرد داشته و نام آن در کتاب های دینی نیز ذکر شده است؛ میوه انجیر یکی از پرطرفدارترین اجزای رژیم غذایی مردم مدیترانه ای به شمار می رود و به طور گسترده در سراسر جهان با خواص دارویی و منبع غذایی آن شناخته می شود؛ این مقاله با هدف مروری کامل و مفید از جایگاه انجیر برای درمان بیماری های خاص نوشته می شود.

1. ترکیباتی که در میوه انجیر یافت می شوند به خصوص وجود آنتی اکسیدان های بیشمار، آن را به یک عامل حفاظتی در برابر آسیب های اکسیداتیو تبدیل کرده است؛ این آنتی اکسیدان ها تاثیرات مثبتی بر روی سلول های سرطانی می گذارند و از پیشرفت یا ایجاد شدن توده های سرطانی در بدن جلوگیری می کنند‌.

در طب سنتی انجیر جهت درمان بواسیر، دفع سنگ کلیه و مثانه، رفع سوء هاضمه، درمان ورم لثه و همچنین به عنوان تکسین دهنده و ملین روده نیز کاربرد دارد؛ همچنین طبیعت این میوه گرم و تر معرفی شده است و از این رو می توان گفت که در تابستان های گرم باعث رفع کمبود آب بدن و در نتیجه تشنگی و حرارت بدن را از بین می برد.

2. انجیر به دلیل داشتن خاصیت ملین برای یبوست بسیار مفید است و یک دارویی طبیعی به شمار می رود؛ علاوه بر این موارد انجیر تقویت کننده قلب و کبد نیز شناخته می شود و کسانی که صورت لاغری دارند می توانند با مصرف منظم انجیر خشک به پر شدن صورت خود کمک کنند.

3. انجیر خشک یک منبع غنی از املاح معدنی، ویتامین ها، قند ها، کربوهیدرات ها و سایر اسید های ارگانیک می باشد؛ همچنین این محصول در رنگ های زیادی در بازار یافت می شود و هر چقدر رنگ میوه انجیر تیره تر باشد آنتی اکسیدان های موجود در آن بیشتر خواهند بود.

توزیع عمده انجیر خشک بسته بندی

توزیع عمده انجیر خشک بسته بندی تولید انجیر خشک درجه یک در برخی از استان های کشور از جمله استان های شمالی کشور، آذربایجان غربی و استان فارس رایج می باشد؛ بهترین نوع انجیر ایرانی در استان فارس تولید می شود و شهرستان استهبان به عنوان مرکز تولید انجیر شناخته می شود.

انجیر خشک ممکن است از گونه های مختلف این میوه تولید گردد ولی با ارزش ترین خشکبار انجیر از گونه انجیر سبز تولید می گردد؛ میوه انجیر پس از برداشت از باغات به مراکز فرآوری منتقل می گردد و بهترین نوع انجیر، انجیری است که به صورت کاملا رسیده باشد و حدود دو یا سه شکاف در آن دیده شود، این نوع انجیر پس از خشک شدن با نام انجیر خندان در بین مردم شناخته می شود.

انجیر پس از انتقال به مراکز تولید، پاکسازی می شود؛ میوه های سالم از میوه های خراب جداسازی شده و پس از شست و شوی انجیر ها اقدام به خشک شدن این میوه به روش مختلف می کنند. میوه انجیر ممکن است توسط کربنات پتاسم خشک گردد که از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود، همچنین این میوه ممکن است توسط خود کشاورزان روی سکو های بزرگ پهن شده و سپس توسط نور خوشید خشک و فرآوری گردند.

انجیر خشک شده توسط دستگاه توزین، وزن می گردد و بنابر تقاضا مشتری بسته بندی می گردد؛ بسته بندی این محصول به صورت کاملا بهداشتی انجام می گیرد تا سلامت انسان به خطر نیافتد.

تولید کننده بهترین انجیر خشک بسته بندی

تولید کننده بهترین انجیر خشک بسته بندی انجیر خشک جزو اقلام تجاری محسوب می شود از این رو تولید درجه یک این محصول بسیار حائز اهمیت می باشد؛ انجیر موجود در ایران به روش کاملا ارگانیک تولید و خشک می گردد از این رو توانسته نظر مشتریان زیادی را به خود جلب کند.

تاثیرات مثبتی که انجیر خشک و لاغری به صورت ناشتا دارد، عبارتند از، رفع کلسترول خون و همچنین کمک به تقویت سیستم عصبی می باشد.

تولید کننده انجیر خشک این محصول را در بسته های مختلف بسته بندی می کند؛ این محصول ممکن است به صورت فله یا کیلوگرمی بسته بندی گردد تا بتواند نیاز بازار به این خشکبار را تامین کند.

انجیره در درجه بندی های مختلفی در بازار یافت می شود؛ قطعا هر چقدر کیفیت این محصول بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود؛ انجیر خشک درجه یک ایرانی از ویژگی هایی از قبیل سایز درشت، خندان، طعم شیرین و کشت ارگانیک برخوردار می باشد از این رو به حفظ بیشتر سلامت جامعه کمک می کند.

قیمت انجیر خشک در شیردهی بسته به نوع نوع انجیر و درجه بندی آن دارد. درجه هایی که برای این محصول در نظر گرفته می شود به صورت انجیر درشت متوسط و ریز است که بسته به وزن بسته بندی قیمت های متفاوتی برای آن ارائه می گردد.

عرضه انجیر خشک عمده به طور مستقیم و آنلاین از طریق این مرکز انجام می گیرد و توزیع کنندگان انجیر خشک، این محصول را در بازار های سراسر کشور توزیع می کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *