انجیر خشک نوعی خشکبار است که در ایران بسیار معروف می باشد.انجیر میوه فصل تابستان است و چون مدت کوتاهی وجود دارد در بازار میشود از خشک شده آن استفاده کرد و از خواص آن بهره مند شد. به همین دلیل کارخانه جات توزیع مستقیم انجیر خشک در ایران فعالیت زیادی می کنند. انجیر خشک از انجیر زرد تهیه میشود زیرا بسیار نرم و آبدار و لطیف است و خشک شده ی آن بسیار لذید می باشد ب همین دلیل انجیر زرد را برای خشک کردن استفاده میکنند چون محصول نهایی انجیر خشک درشت خواهد بود .

توزیع مستقیم انجیر خشک درشت صادراتی

آنچه باید درباره فواید انجیر خشک درشت بدانید.

آنچه باید درباره فواید انجیر خشک درشت بدانید. مصرف انجیر خشک فواید زیادی دارد که حتی در طب سنتی چند نسخه درمانی وجود دارد.انجیر هم میتواند به صورت میوه تازه و هم بصورت خشک شده مصرف شوند و بسیار خوشمزه و شیرین و لذیذ هستند.

کیفیت انجیر تازه برای معده به طور کلی دارای دو بعد اصلی است که به ترتیب شامل ابعاد ظاهری و ماهوی می شوند.

انجیر خشک زرد فواید زیادی دارد و دارای فیبر، پتاسیم و آهن می باشد. فیبری که انجیر خشک زرد دارد باعث میشود که پوست شما بهبود یباد و روشن شود. انجیر خشک خواص بسیاری دارد به همین دلیل بین مردم بسیار محبوب است و جزء پر مصرف ترین خشکبار هاست.

انجیر خشک به روش های مختلف به دست مصرف کنندگان میرسد مثل انجیر خشک خندان، انجیر خشک پرک و انجیر خشک صدویک. همانطور که در بالا توضیح دادیم انجیر خشک خشکباری بسیار پر خاصیت بوده و جزء آجیل ها به شمار میرود و دارای امگا 3 است و مصرف آن به همه توصیه میشود.

انجیر خشک برای کسانی که فشار خون دارند بسیار مناسب است زیرا مقدار زیادی پتاسیم و مقدار کمی سدیم دارد و همین امر باعث میشود ک فشار خون را تنظیم کرده و به بدن آرامش زیادی میدهد.

انجیر خشک صادراتی در چند نوع بسته بندی و به فروش میرسد یک نوع انجیر خشک درشت تر و روشن تر ک دانه هایی روشن دارد ن سایز آن تقریبا بزرگ تر و دانه های انجیر خشک کاملا باز و رنگ دانه های آن روشن است و قیمت بالاتری دارد.

نوع دیگر انجیر خشک به رنگ روشن و اندازه بزرگ ولی نوع دانه هایش ۹۰٪درصد دهن باز و رنگ دانه هایش مقدار خیلی کم تیره است. و همینطور هرچه پیش تر برویم سایز انجیر خشک کمتر و درصد دهن بازی دانه هایش کمتر و رنگ اهن تیره تر میشود و در بازار با توجه و نوع کیفیت آن به فروش میرسد.

انجیر خشکی که کیفیت بالایی دارد رنگش زرد و درشت است و بسیار خوش طعم و لذیذ بوده و به صورت آجیل فروخته میشود ولی انجیر خشکی که کیفیت پایین تری دارد بیشتر برای تولید فراورده های انجیر مورد استفاده قرار میگیرد این انجیر هم گوشتی و و خوراکی بوده ولی رنگ آن تیره تر و شبیه به رنگ خرما می باشد.

نوع انجیر خشک صادراتی بستگی به کشوری دارد و وارد کننده است چون هم تقاضا برای انجیر خشک با کیفیت پایین تر و هم بالا تر وجود دارد.

انجیر خشک را میتوان در رژیم خود استفاده کرد زیرا دارای کلسیم، آهن و پتاسیم بالایی است و همچنین فیبر بالا و از چربی کمی برخوردار است بررسی خواص انجیر خشک:

  • انجیر خشک سرشار از فیبر هستند:

انجیر خشک به دلیل فیبر بالایی که دارد معده شما را به مدت طولانی سیر نگه میدارد و همچنین به درمان یبوست کمک بسیاری میکند.

  • انجیر خشک سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها:

انجیر خشک دارای ویتامین های مهم مثل A1، وB1 ،B2و پتاسیم، منگنز، فسفر می باشد و همچنین به دلیل سرشار بود از پتاسیم و کم بودن سدیم برای افرادی ک از فشار خون رنج میبرند بسیار مناسب است.

  • انجیر خشک منبع کلسیم:

انجیر خشک به دلیل کلسیم بالایی که دارد برای مستحکم سازی استخوان ها بسیار مفید است و سبب سلامتی استخوان ها میشود

  • انجیر خشک خشکباری مقوی برای افزایش سیستم ایمنی بدن:

انجیر خشک به دلیل مو کالیژ بالایی که دارد به گلو درد کمک بسیار زیادی میکند

  • استروژن های بد و مضر را دفع میکند:

وقتی هورمون استروژن در بدن زیاد تولید شود باعث ایجاد یائسگی، سرطان تخمدان، رحم، پستان و تغییری خلق و خو میشود و انجیر خشک از این مشکلات جلوگیری میکند.

  • انجیر خشک داروی هضم غذا:

انجیر خشک دارای آنزیم های گوارشی به نام فیسین هستند که به هضم غذا کمک میکند

  • انجیر خشک مناسب بیماری های پوستی:

اگر در سن بلوغ هستید و صورتتان پر از جوش و لک میشود و یا اگر آدم استرسی هستید و به همین دلیل پوستتان پر جوش و خراب میشود مصرف انجیر خشک بهبود زیادی لک و جوش پوستتان میدهد. پوست یکی از حساس ترین اعضای بدن است و به تغذیه های مناسب احتیاج دارد.

نحوه صحیح تولید انجیر خشک درشت آردی

نحوه صحیح تولید انجیر خشک درشت آردی انجیر خشک نوعی تنقلات است که از زمان گذشته از آن زیاد استفاده میشد.

همچنین از انجیر خشک سفارشی میتواند جایگزین خوبی برای قند در کنار چایی باشد.این محصول در ۲ نوع اردی و معمولی تولید و به بازار عرضه میگردد.

برای تولید انجیر آردی همانطور که از اسمش پیداست به آرد احتیاج داریم

مراحل تولید انجیر آردی به این صورت است که اول انجیر های سالم و درشت چیده و شسته میشوند سپس انجیر های سالم جدا میشنود و حال انجیر های هم اندازه از نخ عبور میکند و در آرد غلتانده میشنود در این مرحله انجیر هایی که بر روی نخ ر کنار یکدیگر هستند در افتاب قرار میگیرند تا کامل خشک شوند.

عمده فروشی انجیر خشک درشت صادراتی

عمده فروشی انجیر خشک درشت صادراتی فروش انجیر خشک در بسیاری از شهر های ایران انجام میشود.انجیر خشک را هم میتوان به صورتی عمده و هم به صورت خرده خریداری کرد و مصرف نمود.

انجیر خشک یکی از محصولات صادراتی مهم ایران است که در مازندران و استان فارس بیشترین میزان تولید و فروش را دارد.این محصول در 2 نوع درجه 1 و درجه2 به فروش میرسد ک درجه 1 آن صادراتی میباشد و در بازار داخلی با قیمت بالاتری به فروش میرسد.

سفارش عرضه انجیر خشک درشت صادراتی

سفارش عرضه انجیر خشک درشت صادراتی در سال چندین تن انجیر توسط کشاورزان تولید و برداشت میشود که قسمتی از آن داخل بازار عرضه میگردد و قسمتی از آن صادر میشود.

عرضه انجیر خشک صادراتی در کشور توسط شرکت های عرضه انجیر صورت میگیرد.بیشترین کسانی که انجیر خشک خریداری میکنن فروشگاها و مغازه داران هستند که انجیر خشک را از این شرکت ها خریداری کرده و به صورت بسته بندی،فله و انجیر خشک عمده به فروش میرسانند.

عرضه کنندگان انجیر تازه در بارداری سعی می کنند برای جلب رضایت مشتری های خود در بازار های خرید و فروش داخلی و صادراتی، محصولات خود را با بهترین درجه کیفیت و مرغوبیت به خریدار ها عرضه کند.

انجیر خشک ارگانیک باید بدون هیچ نوع مواد افزودنی و مواد نگهدارنده تولید و به دست مردم برسد.انجیر خشک فواید بسیاری دارد که علاوه بر فوایدی که دارد طعم لذیذ آن باعث می شود مشتری به خرید آن جذب شود و خرید بیشتری از انجیر خشک انجام دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *