انجیر خشک یکی از خشکبار های مقوی و خوشمزه می باشد که به صورت بسته بندی و فله ای در بازار به فروش می رسد. این محصول دارای انواع مختلفی می باشد که از جمله آن می توان به انجیر خشک پرک، انجیر خشک خندان، انجیر خشک صد و یک و انجیر خشک معمولی اشاره کرد. تولید کنندگان انجیر خشک سالم در شهر های بزرگ کشور فعالیت می کنند و محصول مورد نظر را با کیفیت عالی و قیمت مناسب در اختیار مشتریان قرار می دهند.

تولیدکنندگان انجیر خشک سالم

مزایا استفاده از انجیر خشک برای سلامتی

مزایا استفاده از انجیر خشک برای سلامتی همانطور که گفته شد انجیر خشک دارای خواص و فواید بی شماری بوده و مصرف آن به سلامتی بدن کمک زیادی می کند. از این میوه خشک شده می توان به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کرد و به دلیل داشتن مقدار زیادی فیبر، آهن، انواع ویتامین ها، فسفر، پتاسیم و … ارزش غذایی بالایی دارد.

از مهم ترین مزایا استفاده از انجیر خشک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انجیر خشک باعث تقویت قوای جسمی می شود.
  • برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید است.
  • برای درمان یبوست می توان از انجیر خشک استفاده کرد.
  • با مصرف انجیر خشک می توان موهای سالم داشت.
  • این خشکبار برای سلامت دهان و دندان بسیار مفید است.
  • برای رفع تنگی نفس می توان از انحیر خشک استفاده کرد.

روش های تهیه انجیر خشک سالم

روش های تهیه انجیر خشک سالم روش های متعددی برای تهیه انجیر خشک وجود دارد که از جمله آن می توان به خشک کردن انجیر در باغات، خشک کردن انجیر در منزل و خشک کردن انجیر در کارخانه اشاره کرد. البته توصیه می شود برای خشک انجیر ابتدا صبر کنیم انجیر کاملا برسد و بر روی درخت نیمه خشک شده و بریزد و سپس برای خشک کردن آن اقدام کنیم.

خشک کردن انجیر در باغات به این صورت می باشد که میوه انجیر تا زمان نیمه خشک شدن بر روی درخت می ماند و پس از جمع آوری به مکان های خاصی انتقال داده می شود و حدود 3 تا 5 روز طول می کشد تا انجیر خشک شود.

برای تهیه انجیر خشک محلی در منزل روش های مختلفی وجود دارد که معمولا میوه رسیده شده را بر روی پارچه ای مشبک قرار داده و به مدت چند روز در معرض نور خورشید قرار می دهند تا انجیر خشک شود. البته برای اینکه که محصول سالم تر می باشد می توان پارچه ای توری شکل بر روی انجیر ها قرار داد.

در کارخانه ها نیز انجیر خشک بهداشتی تولید و به بازار ارائه می شود که برای تهیه این محصول در کارخانه از مواد خشک کننده استفاده می کنند. همچنین چون فرآیند خشک کردن با استفاده از هوای داغ می باشد محصول شبیه تر به شکل اولیه خود می باشد.

  • تبلیغات:
    1. قیمت عمده قیسی خشک درجه یک
    2. صادرات انبه درجه یک گیلان
    3. خرمای ربی سراوان
    4. خواص و مضرات دارویی و درمانی میوه زرشک

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *