بهترین روش برای سفارش فروش انجیر خشک ارگانیک عمده مراجعه به مراکزی است که شرایط خرید مستقیم و بی‌واسطه را برای خریداران فراهم نموده اند زیرا در این روش به دلیل حذف واسطه ها محصول مورد نظر با قیمت استثنایی از تولید به مصرف می رسد و سفارش دهندگان به راحتی و متناسب با نیاز و بودجه خود می توانند آن را خریداری کنند سفارش عمده این محصول هم اکنون از طریق این سایت انجام می شود این مرکز به دلیل ارتباط مستقیم با واحد های تولیدی قادر به پاسخگویی نیاز مشتریان و ارائه باکیفیت ترین انجیر خشک سفارشی می باشد.

سفارش فروش انجیر خشک ارگانیک عمده

انجیر خشک ارگانیک چگونه تولید می شود؟

انجیر خشک ارگانیک چگونه تولید می شود؟ انجیر خشک ارگانیک یکی از انواع تنقلات سالم و پر طرفدار می باشد که در فرآیند تولید آن از هیچ گونه مواد افزودنی و شیمیایی استفاده نشده و کاملا سالم و مفید است در واقع اگر خواسته باشیم روش تولید این نوع انجیر خشک را توضیح دهیم باید بگوییم که در فرآیند خشک شدن آن؛ جریان هوا، گرما، نور خورشید و مکانی تمیز و عاری از گرد و خاک دخالت دارند.

در روش تولید انجیر آردی نخی با از بین بردن آب موجود در میوه از رشد باکتری ها و کپک زدن آن جلوگیری می کنیم و میتوانیم آن را به مدت زیادی نگه داری کنیم و از آن استفاده کنیم.

باغداران ابتدا انجیر خشک سالم و دهان شکفته را که در بین انواع انجیر خشک نمونه و ممتاز است را به محض رسیدن چیده و آن را در محیطی که نور آفتاب موجود است و هوا به راحتی در گردش است روی پارچه تمیز پهن نموده تا به مرور زمان رطوبت انجیر ها از بین برود و به طور طبیعی خشک شود بدین صورت انجیر خشک ارگانیک به روش کاملا ارگانیک حاصل می آید که نسبت به ارقام دیگر هم خوش رنگ تر و هم دارای خواص بیشتری است.

انجیر خشک ارگانیک و مرغوب از اندازه های درشت، پوست روشن و صاف، طعم عالی و بوی مطبوعی برخوردار است که هیچ گونه لکه یا سیاهی و مواد مصنوعی روی سطح آن دیده نمی شود اگر آن را دو نصف کنید داخل آن دانه های ریز قهوه ای رنگی وجود دارند و فاقد کپک زدگی و کرم خوردگی می باشد بافت آن کاملا گوشتی و نرم است که زیر دندان به آسانی جویده می شود.

راهنمای خشک کردن انجیر در آفتاب

راهنمای خشک کردن انجیر در آفتاب انجیر خشک را بسیاری از افراد به عنوان تنقلات و در میان وعده استفاده می کنند چرا که هم سرگرمی خوب و سالمی به شمار می رود و هم فواید زیادی برای بدن دارد حال ما در این مطلب راهنمای خشک کردن انجیر در آفتاب را توضیح می دهیم تا اگر شما هم میل دارید انجیر خشک دست ساز خود را بخورید بدانید چگونه آن خشک می شود.

در وهله اول بهتر است بگذارید انجیر روی درخت حالت نیمه خشکیده به خود بگیرد و به طور طبیعی روی زمین بریزد زیرا در این صورت تمام مواد مغذی آن حفظ می شود حال باید انجیر ها را از روی زمین جمع آوری و روی توری مشبک مانندی منتقل کرد البته این محفظه نام های دیگری نیز دارد که اشپنگ نیز نامیده می شود.

اشپنگ به گونه ای ساخته شده که از روی زمین حدود یک متر فاصله دارد و جریان هوا به خوبی برقرار است حال انجیر ها را به صورت یک لایه روی آن ریخته و در معرض نور آفتاب قرار می دهند این روش خشک کردن حدود ۳ تا ۵ روز طول می کشد بعد از این مدت بهتر است جمع آوری انجیر خشک در هنگام صبح و قبل از طلوع خورشید صورت پذیرد زیرا اگر هوا گرم شود انجیر خشک نرم می شود و نگهداری آن مشکل ساز است.

بسباری از افراد قدیمی جهت خشک کردن انجیر در آفتاب آن را از نخ عبور داده و در نقطه ای که نور خورشید بتابد آویزان می کنند لازم به ذکر است قبل از انجام این کار انجیر ها را آرد پاشی می کنند این روش کاملا ارگانیک و تمیز است و می توان پس از خشک شدن آن را به شکل کاملا درسته از نخ ها جدا نمود و در محیط خشک، خنک و مناسب نگهداری کرد.

صادر کننده انواع انجیر خشک ارگانیک عمده

صادر کننده انواع انجیر خشک ارگانیک عمده انجیر خشک ارگانیک از آن جایی که در داخل کشور به میزان زیادی تولید می شود و از کیفیت بالا به همراه خواص منحصر به فردی برخوردار می باشد در زمره محصولات صادراتی کشور قرار می گیرد از این رو توسط شرکت های بازرگانی و فعالین تجاری به کشور های همسایه و حاشیه خلیج فارس در بسته بندی های متنوع و با رعایت تمام استاندارد ها و قوانین بین المللی صادر می گردد.

صادر کننده انواع انجیر خشک، بهترین و باکیفیت ترین نوع این محصول را از مراکز تولیدی خریداری کرده و با همان کیفیت و قیمت مناسب، به دست خریداران خارجی می رساند و در این راستا تمام تلاش خود را می کند تا روش مستقیم و بی واسطه را برگزیند یعنی با طراحی سایت های اینترنتی شرایط خرید آسان و کم هزینه را برای مشتریان فراهم کرده اند تا آنان با دست باز و بدون محدودیت بتوانند سفارشات خود را ثبت کنند در واقع این امر سبب ارزآوری بالا برای کشور و سود فراوان برای خود شده است.

شرکت بازرگانی ما توانسته با صادرات انجیر خشک به صورت ویژه علاوه بر تامین نیاز بازار های جهانی روابط ایران را با کشور های دیگر گرم تر نموده و همگان را از امتیازات عالی این پروسه برخوردار کند در واقع صادرات انبوه این محصول نشان از استقبال فراوان بازار های خارجی از کیفیت و مرغوبیت این دسته از محصولات داشته است با این اوصاف بازار صادراتی انجیر خشک ارگانیک را می توان بسیار پر رونق و پر سود معرفی نمود.

توزیع مستقیم انجیر خشک ارگانیک عمده

توزیع مستقیم انجیر خشک ارگانیک عمده توزیع انجیر خشک عمده به طور مستقیم و بی‌واسطه توسط تولید کنندگان، نمایندگی های فروش و سایت های معتبر انجام می شود که این روش مزیت های زیادی از جمله؛ کاهش قیمت محصول، تسریع فرآیند خرید، کاهش هزینه های جانبی، حذف واسطه ها، اطمینان کامل از کیفیت محصول، امکان مشاوره قبل از خرید، آشنایی بیشتر با تولید کنندگان و صرفه جویی در زمان را در پی دارد.

فروشگاه آنلاین مجموعه ما یکی از مراکزی است که انواع محصولات خود را با قیمت استثنایی و به روش مستقیم به فروش کلی می رساند و توانسته در این زمینه موفقیت های لازم را کسب کند امروزه توزیع مستقیم و اینترنتی در بین توزیع کنندگان رواج پیدا کرده چرا که از همه لحاظ مقرون به صرفه است اگر شما جزء خریداران عمده این محصول هستید بهتر است همین حالا از طریق همین وبسایت برای خرید اقدام کنید مطمئن باشید از خرید خود پشیمان نخواهید شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *