حتما همه شما به خوبی با انجیر خشک که از طریق فراوری کردن میوه های آبدار و رسیده انجیر تولید می گردد آشنا هستید و باید خدمت شما عزیزان عرض کنیم که این محصول در کنار طعم خوبش دارای ارزش غذایی زیادی هم است و از این رو شرکت های زیادی به عرضه و فروش انجیر خشک صدیک صادراتی در داخل و خارج از مرز های ایران می پردازند، تا موجب کسب درآمد های ارزی بیشتر برای کشور ما شوند.

شرکت فروش انجیر خشک صدیک صادراتی

عوامل موثر بر کیفیت انجیر خشک صدیک صادراتی

عوامل موثر بر کیفیت انجیر خشک صدیک صادراتی مردم ایران از سال ها پیش بر اساس کسب تجربه به تولید کردن انواع خشکبار از میوه های تازه مختلف می پرداختند و برای این کار عمدتا از گرما و نور خورشید در فصل تابستان بهره می بردند و در نهایت می توانستند این میوه ها را برای استفاده در تمام سال نگهداری کنند.

انجیر شکری با کیفیت های پایین و بالا با قیمت های متنوعی در سطح بازار عرضه می شود.

این روش یک راهکار خیلی ساده و در عین حال طبیعی بود که آن ها را از به کار گیری مواد شیمیایی مختلف برای بالا بردن ماندگاری این محصولات بی نیاز می کرد، در نتیجه موجب می شد مواد غذایی کاملا ارگانیک تولید شوند که تا همین امروز هم در دنیا بسیار طرفدار دارند.

یکی از این محصولات انجیر خشک شده است که بالاترین ارزش غذایی را دارد، اما عوامل مختلفی در تولید بهترین انجیر خشک و بالا بردن میزان کیفیت این محصول تاثیر دارند که برخی از آن ها در ادامه این مطلب خدمت شما همراهان گرامی بیان می شوند:

  • در زمان خشک کردن انجیر ها باید همواره به این موضوع توجه کنید که هرگز اجازه ندهید تمام رطوبت میان بافتی آن ها کاملا خشک شود و باید مقدار کمی از آن باقی بماند، تا میوه ها نرمی و لطافت خود را حفظ کنند و حالت آن ها چوبی نشود.
  • انجیر های خشک شده در پایان کار باید حالت گوشتی و توپر خودشان را حفظ نمایند و وقتی به داخل آن ها نگاه می کنید گوشت قرمز رنگ آن ها را ببنید، این مساله نشانه سالم و مرغوب بودن محصول است و انجیری که توخالی باشد اصلا کیفیت ندارد.
  • به یاد داشته باشید که انجیر خشک نباید در پروسه تولید آنقدر حرارت ببیند یا خشک شود که رنگ پوسته آن تغییر کند و همواره باید پوسته انجیر رنگ کرمی یا زرد روشن داشته باشد تا مصرف کننده ها از کیفیت آن مطمئن شوند.
  • انجیر های خشک شده باید به خوبی در برابر حمله حشرات، هوا و رطوبت محافظت شوند و برای این کار از بسته بندی های پلیمری مقاوم و در بسته استفاده می شود.

آشنایی با خواص دارویی انجیر خشک صدیک

آشنایی با خواص دارویی انجیر خشک صدیک شاید برای شما جالب باشد که بدانید مصرف کردن انجیر خشک شده دارای خاصیت های دارویی خیلی زیادی برای سلامتی تمام قسمت های بدن است، برخی از مهم ترین خواص انجیر خشک در ادامه این مطلب خدمت شما عزیزان معرفی خواهند شد:

  • افرادی که به دلیل رژیم غذایی نامناسب و عادت های اشتباه زندگی به بیماری کم کاری کبد یا یبوست مبتلا می شوند، می توانند با مصرف کردن انجیر خشک تازه که دارای خاصیت ملینی خیلی زیادی است موجب نرم شدن سطح روده بزرگ خود شده و با این بیماری مبارزه کنند.
  • استفاده کردن از این محصول طبیعی به علت اینکه سرشار از آهن و فولیک اسید است به طور گسترده ای با بیماری کم خونی ناشی از فقر آهن که موجب بروز کسالت، بیحالی و ضعف عمومی بدن می شود مبارزه خواهد کرد.
  • انجیر خشک دارای پتاسیم خیلی زیاد و سدیم بسیار اندکی است و به این ترتیب با بیماری فشار خون مبارزه می کند، در عین حال موجب بهبود یافتن جریان گردش خون در بدن می شود و از این راه به سلامتی قلب و عروق کمک می نماید.
  • این محصول خوراکی خوش طعم میزان فراوانی کلسیم در بافت خودش دارد و این ماده هم باعث بالا رفتن تراکم استخوان ها می شود، در ضمن دندان ها را نیز تقویت می کند و از سست شدن آن ها جلوگیری به عمل می آورد.

تولید بهترین انجیر خشک صدیک صادراتی

تولید بهترین انجیر خشک صدیک صادراتی برخی از شهر های کشور ما به ویژه منطقه استهبان در استان فارس به طور گسترده ای در زمینه تولید عمده انجیر خشک صادراتی صدیک که به عنوان بهترین نوع این محصول شناخته می شود فعالیت می کنند.

انجیر سیاه پلدختر که شکل و ظاهری خندان و بدون آفت زدگی دارد را میتوان از معتبر ترین سایت در اینترنت خریداری کرد.

این مراکز همه ساله این محصول را در حجم بالایی تولید نموده و بسته بندی می کنند، سپس از طریق مراکز پخش در سطح بازار های مصرف داخلی کشور یا حتی خارج از مرزهای ایران توزیع می نمایند تا آن را به فروش برسانند.

عرضه و فروش انجیر خشک در مراکز بین المللی می تواند تاثیر خیلی زیادی در جذب کردن درآمد بالای ارزی به ایران داشته باشد و در نتیجه موجب رشد و توسعه اقتصاد ایران می شود، در ضمن از وابستگی ما به نفت خام می کاهد.

پس خیلی مهم است که از فعالان حوزه تولید محصولات غذایی مختلف مثل انجیر خشک حمایت صورت گیرد و بر این اساس ما هم از همه شما عزیزان می خواهیم که به خرید و استفاده از این محصولات بی نظیر مبادرت بورزید، تا هم سالم و تندرست بمانید و هم از واحد های تولیدی داخلی حمایت کنید.

توزیع کننده انواع انجیر خشک صدیک صادراتی

توزیع کننده انواع انجیر خشک صدیک صادراتی فروشگاه ها و مراکزی که به توزیع کردن انواع و اقسام خشکبار در سطح داخلی کشور ما می پردازند، در کنار محصولات خود انجیر خشک درجه یک را نیز لحاظ می کنند و آن را در حجم وسیع و به شکل بسته بندی شده کارخانه ای یا فله ای ارائه می دهند که هر محصول دارای یک نرخ جداگانه است.

عرضه انجیر خشک صدیک که محصولی صادراتی به حساب می آید در داخل این مراکز پخش عمده با نرخ کمتری نسبت به سایر واحد های فروش در کشور ما انجام می شود و این موضوع به کاهش یافتن میزان هزینه های مصرف کننده های محترم کمک شایانی می کند و موجب بالا رفتن قدرت خرید آن ها می شود.

نتیجه ای که این موضوع در پی دارد این است که کمی از نرخ تورم کاسته می شود و تا حدی بر رونق خرید و فروش انجیر خشک در بازار های مصرف افزوده می گردد و این مساله می تواند هم به نفع تولید کننده ها باشد و هم مصرف کننده ها.

پس خرید این محصول از این مراجع اصلی توزیع کننده می تواند برای مصرف کننده ها به صرفه تر باشد، به ویژه که این مراکز محصول را با ارزش افزوده خیلی کمی ارائه می دهند و نرخ تولیدی آن را دریافت می کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *