انجیر در دو نوع تازه و خشک در بازار عرضه می شود. این خوراکی پر خاصیت مزایای فراوانی دارد. انجیر خشک نسبت به تازه دیرتر فاسد می شود و آن را می توان در همه ی فصول در بازار یافت و مصرف نمود. در طب سنتی این ماده ی خوراکی خاصیت دارویی دارد و دارای طبع گرم و تر است. اگر به خوراکی شیرین علاقه مند هستید و در عین حال می خواهید سلامتی خود را حفظ نمایید می توانید انجیر خشک را وارد زنجیره ی غذایی خود کنید. انجیر خشک انواع متنوعی دارد و یکی از آنها انجیر خشک اردی است.

صادرکنندگان بزرگ انجیر خشک اردی

انجیر خشک چه خواصی برای قلب دارد؟

انجیر خشک چه خواصی برای قلب دارد؟ خواص و فواید انجیر خشک بسیار زیاد است. انجیر جز تنقلاتی است که سرشار از آهن، پتاسیم و کلسیم است. انجیر ماده ای پر فیبر است که دارای کمی چربی است. انجیر خشک ضد یبوست است و برای درمان یبوست یک خوراکی بسیار مفید است و مصرف مداوم آن خطر سرطان روده را کاهش می دهد. همان طور که می دانید مهم ارگان حیاتی بدن انسان قلب است و انسان در جهت افزایش سلامت و هم چنین تقویت آن باید مواد غذایی سالم و پرفایده ای را در رژیم غذایی خود قرار دهد. انجیر خشک همان ماده ی خوراکی ای است که می تواند کمک زیادی به سلامت قلب و بهبود عملکرد گردش خون در بدن نماید.

انجیر سیاه پلدختر که شکل و ظاهری خندان و بدون آفت زدگی دارد را میتوان از معتبر ترین سایت در اینترنت خریداری کرد.

انجیر خشک تازه سرشار از امگا ٣ و امگا ۶ است و همین اسید های چرب میزان ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند. انجیر کلسترول خون را پایین می آورد و کلسترول پایین خطر افزایش گرفتگی عروق قلبی را کاهش می دهد. انجیر فشار را تنظیم می نماید و منظم بودن فشار خون سبب ایجاد آرامش در کل بدن خواهد شد. اگر به دنبال کاهش وزن هستید، انجیر خشک می تواند کمک زیادی به شما برای رسیدن به هدفتان یعنی کاهش وزن کند.

تقویت حافظه جنین با خوردن انجیر خشک

تقویت حافظه جنین با خوردن انجیر خشک در قسمت قبل به بخشی از فواید انجیر خشک تازه اشاره کردیم. در طب سنتی اشاره فراوانی به خاصیت انجیر خشک برای تقویت حافظه جنین شده است. زنان باردار برای آنکه فرزندانی با حافظه بالا و سلامت داشته باشند از خوردن این ماده ی پرخاصیت غفلت نکنند. انجیر دارای چربی های غیر اشباع مثل امگا ۶ و ٣ و فسفر فراوان است و همین موضوع سبب افزایش هوش جنین می شود. کم خونی مشکلی شایع در بین بیماری های خونی است.

برای برطرف شدن کم خونی مصرف مداوم انجیر خشک توصیه می شود. اگر دچار بیماری هورمونی مثل دیابت هستید خوردن انجیر خشک سبب تنظیم شدن قند خون شما خواهد شد. مصرف انجیر کمک فراوانی به تقویت سیستم گوارش انسان مثل معده می کند. کلسیم باعث تقویت استخوان ها می شود و این ماده به وفور در انجیر وجود دارد. فسفر خاصیت تقویت استخوان ها را دارد بنابراین اگر دچار شکستگی شدید انجیر را حتما میل نمایید.

وجود منگنز و انواع آنتی اکسیدان ها در انجیر خشک باعث شده با خوردن این خشکبار ایرانی، کمک زیادی به تقویت سیستم ایمنی بدن خود کنید. هنگام سرماخوردگی حتما انجیر مصرف نمایید چون انجیر خشک خاصیت ضد ویروسی و میکروبی دارد. انجیر خشک ایرانی سلامت موها و پوست را تضمین می کند بنابراین برای آنکه از پوستی زیبا و شفاف و موهایی سالم با رشد زیاد بهره مند شوید آن را مصرف نمایید. می توانید در وعده ی صبح از خشکباری مثل انجیر خشک استفاده نمایید و از خواص شگفت انگیز این ماده ی غذایی بهره کامل ببرید.

پخش انواع انجیر خشک اردی

پخش انواع انجیر خشک اردی کشور ایران یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان انجیر خشک ایرانی در سطح دنیا با بهترین کیفیت است. انجیر خشک تازه انواع مختلفی دارد. انجیر دارای انواع و اقسام متفاوتی است. تیزاب ماده ای است که از آن برای خشک کردن خشکباری مثل کشمش و انجیر استفاده می شود و به انجیر خشک شده توسط تیزاب انجیر خشک تیزابی می گویند. انجیر خشک تیزابی با کیفیت به صورت طبیعی تولید و در سطح بازار عرضه می شود. تیزاب باعث می شود فرآیند خشک شدن میوه تسریع شود. انجیر خشک تیزابی ظاهری زیبا دارد و همین طور سطح آن روغنی و خوش رنگ است زیرا تیزاب باعث می شود پوست میوه تیره نشود و به اصطلاح خوش رنگ ولعاب شود.

تیزاب از کوچک شدن میوه در حین فرآیند خشک شدن جلوگیری می نماید بنابراین خشکبار تیزابی درشت است و این موضوع در صادرات خشکبار بسیار مهم تلقی می شود. تیزاب خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد. برای به دست آوردن انجیر خشک تیزابی در حدود یک دقیقه انجیرها را در درون محلول تیزاب قرار داده و سپس خارج می کنند و بر روی تورهایی که مثل آب کش عمل می نمایند قرار می دهند. در نهایت انجیر هایی که دیگر بر روی توری خشک شده اند و آبی ندارند در معرض نور خورشید و یا در سایه قرار می دهند تا آب میوه به طور کلی تبخیر شود.

انجیر خشک نخی از دیگر انواع خشک کردن انجیر در مقابل نور خورشید است. انجیر ها با استفاده از سوزنی که نخ شده است به شکل تسبیح در می آیند. گاهی اوقات برای جلوگیری از اینکه انجیر ها هنگام فرآیند خشک شدن به هم دیگر نچسبند و همین طور دیرتر فاسد شوند، قبل از اینکه به نخ کشیده شوند به آرد آغشته می شوند. به انجیر های آغشته شده به آرد انجیر خشک اردی می گویند. در خشک کردن به این شکل انجیر ها به صورت سکه ای خشک می شوند و انجیری که مناسب برای این روش خشک کردن است، انجیر گوشتی است.

قیمت باورنکردنی انواع انجیر خشک اردی

قیمت باورنکردنی انواع انجیر خشک اردی

انجیر شکری با کیفیت های پایین و بالا با قیمت های متنوعی در سطح بازار عرضه می شود. متاسفانه تهیه ی انجیر با کیفیت با قیمتی مناسب در بازار کمی سخت است و این خشکبار جز تنقلات پرمصرف در بین ایرانیان به شمار می رود از همین رو تولید انجیر مرغوب، تازه و باکیفیت بسیار اهمیت دارد. یکی از مولفه هایی که باعث می شود این ماده ی خوراکی مغذی وارد سبد غذایی مردم شود قیمت آن است.

اگر قصد خرید انجیر خشک به صورت عمده دارید شرکت ما عرضه کننده این محصول است. شما می توانید با قیمت باورنکردنی از ما خریداری نمایید. شرکت در واقع پلی مستقیم بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان ایجاد کرده است که عرضه آن به صورت مستقیم و بی واسطه یکی از دستاوردهای مهم است. برای مشاهده قیمت منصفانه و معقول و در نهایت سفارش آن به پایگاه اینترنتی ما مراجعه نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *