انجیر خشک شده درشت از مواردی است که در قرآن کریم به انسان دستور داده شده که از آن در تغذیه خود استفاده کنند. در قرآن سوره ای به نام انجیر (العطین) وجود دارد و در موارد دیگر زیتون و انجیر ذکر شده است. پیامبر اکرم خوردن انجیر را توصیه کرده و آن را درمانی برای درد مفاصل و بواسیر دانست. انجیر خشک درشت به عنوان محصول صادراتی تحت عنوان انجیر خشک درشت اعلا به کشور های دیگر صادر می شود.

صادر کننده انجیر خشک درشت اعلا

نکاتی کاربردی برای تولید انجیر خشک درشت

نکاتی کاربردی برای تولید انجیر خشک درشت

خشک کردن انجیر به روش های مناسب باعث می شود مواد مغذی آن برای ماه ها حفظ شود و از خواص درمانی انجیر در همه فصول سال استفاده شود. برای خشک کردن انجیر از روش های مختلفی استفاده می شود که در زیر با توجه به نکات آن ها به این روش ها اشاره شده است: برای خشک کردن انجیر ، بهتر است اجازه دهید میوه روی درخت خشک شود و به طور طبیعی بیفتد.

انجیر شمالی نسبت به نمونه های دیگر درشت تر است و از نظر طعم و مزه هم بی نظیر می باشد. این محصول به خاطر داشتن آهن و پتاسیم و منیزیم بالا و همچنین میزان فیبر عالی می تواند منبع مغذی به عنوان یک میان وعده باشد.

چیدن انجیر تازه برای خشک شدن آن باعث کاهش کیفیت محصول نهایی می شود.در باغات عمده تولید انجیر، از روش خشک کردن زیر نور خورشید استفاده می‌شود. میوه انجیر تا زمان نیمه خشک شدن بر روی درخت می‌ماند. پس از ریزش میوه و جمع‌آوری آن از زیر درخت، در جایگاه خاصی که از قبل ساخته شده ریخته می‌شود.

این جایگاه‌ها به «اشپنگ» معروف بوده و البته دارای اسامی محلی دیگری نیز می‌باشند. باید سعی کرد انجیر بر روی اشپنگ به‌ صورت یک لایه قرار گیرد. اشپنگ باید به‌گونه‌ای ساخته شود که در طول روز در معرض نور آفتاب قرار داشته باشد.

اگر انجیرهای جمع آوری شده به اندازه کافی خشک نشوند و برای حفظ آنها مراقبت نشود ، ممکن است به تدریج تغییر رنگ داده و کیفیت اولیه خود را از دست بدهند. کارخانه ها از خشک کن برای خشک کردن انجیر استفاده می کنند. بیشتر فرآیندهای خشک کردن غذا معمولاً شامل استفاده از هوای گرم است. با خشک کردن هوا غذا را متبلور می کند ، آن را بیشتر شبیه به شکل اولیه خود خشک می کند.

خشک کردن انجیر را می توان به روش های مختلف انجام داد. اولین و رایج ترین روش استفاده از نور خورشید است. برای خشک کردن انجیر نیز می توان از هوا و باد استفاده کرد. گرم کردن انجیر نیز یکی از راه های خشک کردن آن است. با توجه به شرایط مختلف موجود ، روش خشک کردن انجیر ممکن است در باغهای اصلی تولید ، در خانه و کارخانه ها متفاوت باشد.

دوباره باید توجه داشت که انجیرها باید خشک شوند و به طور طبیعی در زیر درخت بیفتند. همچنین هنگام چیدن ، کمی از ساقه باید به انجیر متصل شود. در همه روش ها ، انجیر را قبل از هر کاری بشویید ، سپس انجیرها را با کمی ساقه به درستی خشک کنید یا ساقه آن را ببرید و از وسط نصف کنید.

آشنایی با خواص دارویی انجیر خشک درشت

آشنایی با خواص دارویی انجیر خشک درشت

1. انجیر منبع غنی فیبر است که هضم را در دستگاه گوارش بهبود می بخشد ، حرکات روده را تنظیم کرده و یبوست را درمان می کند. برای درمان یبوست ، کافی است هر شب 2 تا 3 انجیر را در آب خیس کنید و صبح روز بعد آن را با عسل بخورید. فیبر موجود در انجیر برای درمان اسهال نیز عالی است و به درمان سوء هاضمه و معده درد کمک می کند.

2. مصرف انجیر سطح تری گلیسیرید را در خون کاهش می دهد و به سلامت قلب کمک می کند. تری گلیسیریدها ذرات چربی در خون هستند که عامل اصلی بیماری های قلبی هستند. آنتی اکسیدان های موجود در انجیر همچنین با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و از انسداد عروق کرونر جلوگیری می کند. انجیر همچنین حاوی فنول و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است و خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

3. کاهش کلسترول خون ،انجیر حاوی فیبر محلول به نام پکتین است که نقش مهمی در کاهش کلسترول خون دارد. فیبر موجود در انجیر کلسترول اضافی را از دستگاه گوارش حذف کرده و آن را به روده ها منتقل می کند. انجیر همچنین حاوی ویتامین B6 است که مسئول تولید سروتونین در بدن است و در بهبود روحیه و کاهش کلسترول خون موثر است. اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و فیتواسترول های موجود در انجیر خشک همچنین سنتز کلسترول طبیعی بدن را کاهش می دهد.

4. مصرف منظم انجیر خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد. فیبر موجود در انجیر به حذف آلودگی‌های بدن کمک کرده و دانه‌های فراوان آن حاوی مقادیر بالای موسین می‌باشد که مخاط روده را دفع می‌کند.

۵. از خواص دارویی انجیر درمان کم خونی یا آنمی می‌باشد، انجیر مخصوصا انجیر خشک حاوی مقادیر فراوان آهن است و مصرف آن باعث افزایش سطح هموگلوبین خون می‌شود. سطح آهن بدن به ویژه در کودکان، زنان و دوران بارداری بسیار مهم است. اگر دچار کم خونی هستید یا به تازگی عمل جراحی داشته اید انجیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

۶. به دلیل کربوهیدرات و قند موجود در آن به افزایش سطح انرژی بدن کمک می‌کند.

۷. درمان بی خوابی انجیر حاوی ترپتوفان می‌باشد که باعث تولید ملاتونین در بدن شده و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد. ترکیب تریپتوفان و ویتامین B۳ در بدن بی خوابی را درمان می‌کند. لازم به ذکر است ویتامین B۳ از ویتامین‌های حیاتی برای خواب بوده و کمبود آن در بدن باعث بی قراری و بی خوابی در افراد می‌گردد.

انجیر همچنین حاوی اسید‌های چرب امگا ۳ است که به درمان بی خوابی کمک می‌کند و منیزیم موجود در انجیر از استرس و بی خوابی جلوگیری می‌کند. ۸. انجیر حاوی کلسیم، پتاسیم و منیزیم است که باعث حفظ سلامت استخوان‌ها شده و تراکم استخوانی را بهبود می‌بخشد و از شکستگی استخوان جلوگیری می‌کند.

۹. منبع آنتی اکسیدان انجیر منبع غنی آنتی اکسیدان‌ها است که با مبارزه با رادیکال‌های آزاد از بروز انواع بیماری‌ها پیشگیری می‌کند. ۱۰. کنترل فشار خون بالا تحقیقات نشان می‌دهد گنجاندن انجیر در رژیم غذایی روزانه به دلیل محتوای پتاسیم، امگا ۳ و امگا ۶ موجود در آن، باعث کاهش فشار خون و جلوگیری از بروز حملات قلبی می‌شود.

۱۱. از میوه‌های مفید برای باروری و مکمل جنسی طبیعی محسوب می‌شود، زیرا منبع غنی کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است که از مواد معدنی حیاتی برای ترشح هورمون‌های جنسی آندروژن و استروژن هستند. مصرف انجیر به درمان مشکلات جنسی مانند ناباروری و اختلال نعوظ کمک می‌کند به طوری که در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان نماد “باروری” مشهور شده است. انجیر همچنین حاوی اسید آمینه مسئل تولید اکسید نیتریک در بدن است و باعث بهبود خون رسانی به اندام‌های مختلف بدن از جمله اندام‌های جنسی می‌شود. برای افزایش میل جنسی کافیست شب‌ها تعدادی انجیر را در شیر خیسانده و روز بعد میل کنید.

۱۲. بیماری‌های مقاربتی عصاره انجیر در بسیاری از فرهنگ‌ها برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مقاربتی حاصل از رابطه جنسی استفاده می‌شود. ۱۳. آسم برای درمان خانگی آسم و برونشیت توصیه می‌شود مخلوط دانه شنبلیله، عسل و انجیر مصرف کنید. انجیر غشای مخاطی را مرطوب کرده و ترکیبات موجود در آن با مبارزه با رادیکال‌های آزاد از بروز علائم آسم جلوگیری می‌کند. آب انجیر نیز برای تسکین آسم و برونشیت مفید است.

۱۴. گلو درد و لوزه انجیر به دلیل خاصیت چسبندگی و ایجاد لعاب، گلو درد را تسکین داده و آب انجیر درد و استرس تار‌های صوتی را بهبود می‌بخشد. مصرف انجیر باعث کاهش تورم لوزه‌ها می‌شود. برای درمان گلو درد کافیست انجیر را له کرده با آب گرم مخلوط کنید و روی گلوی خود قرار دهید.

۱۵. بینایی و سلامت چشم انجیر بینایی را افزایش داده و به دلیل محتوای ویتامین A. موجود در آن برای پیشگیری از بروز دژنراسیون ماکولا و آسیب شبکه جلوگیری می‌کند. ۱۶. کبد انجیر با رفع انسداد و گرفتگی کبدی به حفظ سلامت کبد کمک می‌کند. ۱۷. بواسیر مصرف انجیر خشک بهترین درمان طبیعی بواسیر می‌باشد که با درمان یبوست، فشار روی راست روده را کاهش می‌دهد. دانه‌های انجیر نیز برای درمان بواسیر موثر است.

فروشگاه مرکزی انجیر خشک درشت اعلا

فروشگاه مرکزی انجیر خشک درشت اعلا

همه ساله فروشگاه های مرکزی فروش خشکبار انواعی از انجیر خشک درجه یک را به صورت بسته بندی شده و کاملا بهداشتی در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهند که از لحاظ کیفیت و قیمت بسیار مناسب بوده اند.کار این فروشگاه های مرکزی، فروش انجیر خشک است و همچنین این مراکز صادرات انجیر خشک را انجام می دهند.

فروش انجیر کوهی تازه از طریق فروشگاه‌های اینترنتی به صورت مستقیم و بدون واسطه امکان پذیر که می توانید به صورت بسته بندی شده و هم به صورت کیلویی خرید خود را ثبت کنید.

توزیع کننده بهترین انجیر خشک درشت اعلا

توزیع کننده بهترین انجیر خشک درشت اعلا

توزیع کننده انجیر خشک اعلا با کیفیت بالا ، برای اینکه بتواند پاسخ مناسبی به عرضه انجیر خشک نشان دهد ، سعی می کند منتخبی از بهترین و درجه یک ترین نمونه های انجیر خود را انتخاب کرده و در معرض دید خریداران قرار دهد. عرضه انجیر ممتاز توسط عرضه کننده البته با قیمت مناسب همراه است که بیشتر به دلیل افزایش فروش است.

بهترین مرکز تولید انجیر خشک این محصول را با بهترین کیفیت و در مناسب ترین و شیک ترین نوع بسته بندی جهت عرضه در بازارهای خارجی عرضه می کند. این محصولات در حجم های مختلف و بسته بندی های شیک تولید می شوند و در بازارهای داخلی و خارجی بسیار محبوب و پر رونق هستند. انجیر خشک با قیمت مناسب در مراکز پخش این محصول عرضه می شود. با توجه به عرضه مستقیم ، قیمت ها بسیار مناسب و تعدیل شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *