مصرف خشکبار به ویژه میوه های خشک در بین مردم به علت خواص بسیار بالا و ماندگاری طولانی مدت روز به روز در حال افزایش می باشد. به طوری که بسیاری از این خشکبار ها و برگه های خشک میوه صادر و یا وارد میشود یکی از این مواد غذایی انجیر خشک سفید صادراتی می باشد چراکه این محصول خواص درمانی و ارزش غذایی بسیار زیادی دارد. از این رو افراد زیادی اقدام به صادرات انجیر خشک سفید به خارج از کشور کرده اند.

انجیر شمالی نسبت به نمونه های دیگر درشت تر است و از نظر طعم و مزه هم بی نظیر می باشد. این محصول به خاطر داشتن آهن و پتاسیم و منیزیم بالا و همچنین میزان فیبر عالی می تواند منبع مغذی به عنوان یک میان وعده باشد.

اما آن چه موجب محبوبیت یک صادر کننده و فروشنده انجیر خشک میشود. ارائه محصولی با کیفیت و مرغوب همراه با قیمتی مناسب و اقتصادی می باشد.در ادامه مطالب همراه ما باشید تا بیش از پیش با خواص انجیر خشک آشنا شوید‌.

صادر کننده انجیر خشک سفید صادراتی

نکاتی مهم برای تولید انجیر خشک سفید صادراتی

نکاتی مهم برای تولید انجیر خشک سفید صادراتی قطعا در صادرات یک محصول کیفیت محصول اولین عامل می باشد و سپس ظاهر جذاب و بسته بندی مناسب و کاربردی. برای تولید انجیر خشک صادراتی مهم ترین عامل انتخاب انجیر با کیفیت و مرغوب و سپس روش خشک کردن مناسب می باشد. بهترین انجیر برای خشک کردن و صادرات آن انجیر استهبان می باشد چرا که طعم و مزه این محصول منحصر به فرد و خاص بوده و از لحاظ ظاهری زرد رنگ و مزه آن شیرین می باشد.

پس از انتخاب میوه با کیفیت گزینش روش مناسب خشک کردن اهمیت ویژه ای دارد چرا که در صورتی که به درستی خشک نشود کل محصول به هدر می رود.معمولا از روش کارخانه ای برای خشک کردن اتجیر خشک صادراتی استفاده میشود که هم از سرعت بالایی برخوردار است و هم ظاهر محصول جذاب و روشن می ماند اما در غیر این صورت معمولا از روش فر خشک استفاده میکنند.پس از اتمام این مراحل نوبت به بسته بندی محصول میرسد.

بسته بندی اصولی و جذاب محصول نقش بسیار زیادی در میزان فروش محصول دارد بسته بندی محصول قطعا باید مناسب بوده و مانع از رطوبت گیری شود و هم چنین بایستی شفاف باشد تا خریدار به راحتی محتویات آن را بتواند وارسی کند.

آشنایی با مزایای استفاده از انجیر خشک سفید

آشنایی با مزایای استفاده از انجیر خشک سفید انجیر خود یک میوه منحصر به فرد می باشد که سرشار از مواد مغذی و پروتئن می باشد این خواص به طور کامل در انجیر خشک نیز موجود می باشد. از جمله خواص انجیر خشک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. افزایش مقاومت بدن در برابر سرطان و پیری زود رس پوست: انجیر سرشار از انتی اکسیدان می باشد این محصول نقش بسیار زیادی در مبارزه با رادیکال های آزاد و در نتیجه برخی بیماری ها دارد.
  2. خاصیت ضد باکتری و آنتی ویروسی دارد : مصرف انجیر خشک نقش مستقیمی با مبارزه و مقاومت در برابر انواع باکتری و ویروس دارد. همچنین با تقویت سیستم ایمنی بدن نقش زیادی در سلامت و مبارزه با بیماری ها دارد.
  3. تقویت معده: انجیر خشک با داشتن فیبر و پتاسیم نقش بسیار زیادی در بهبود عملکرد معده داشته و همچنین انجیر موجب آزاد سازی یک ترکیب خاص در معده میشود که در درمان زخم و خون ریزی معده نقش زیادی دارد.
  4. کاهش و افزایش وزن: انجیر خشک از جمله موادی است که استفاده از آن هم در چاقی و هم لاغری نقش دارد درصورتیکه انجیر خشک در صبح و ناشتا مصرف شود موجب لاغری و در صورتیکه به عنوان میان وعده و شب در تعداد زیاد مصرف شود موجب چاقی میشود.
  5. بهبود عملکرد سیستم عصبی: مصرف انواع انجیر خشک موجب افزایش عملکرد سیستم عصبی با تامین پتاسیم مورد نیاز سیستم عصبی میشود.
  6. درمان یبوست : وجود مقادیر بالای فیبر در انجیر خشک م جب میشود تا عملکرد روده در دفع راحت تر شود و همچنین و موجب افزایش جذب آب در روده شده که خود نقش بسیار زیادی در دفع آسان و رفع یبوست دارد.

تولید بهترین انجیر خشک سفید صادراتی

تولید بهترین انجیر خشک سفید صادراتی خشک کردن یکی از راه های نگه داری طولانی مدت برخی میوه ها و موادغذایی می باشد که در آن با استفاده از خشک کردن آب اضافه میوه که موجب فراهم کردن زمینه برای رشد موجودات کوچک و کرم می شود مانع از فاسد شدن محصول می شوند. برای نگه داری و استفاده از انجیر در فصولی که موجود نمی باشد بهترین روش خشک کردن این میوه می باشد برای انجام این عمل از روش های گوناگونی استفاده می شود که به اختصار به برخی از آنها می پردازیم :

  1. خشک کردن با نور خورشید: در این روش پس از شست و شوی انجیر و قاچ کردن آن میوه را برروی توری های تمیز در یک جهت چیده و آن را در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار می دهند تا کاملا خشک شود این فرایند معمولا سه تا چهار روز طول می کشد.
  2. خشک کردن انجیر با توستر و یا فر: در این روش نیز ابتدا انجیر ها را شسته و در صورت درشت بودن از وسط تیکه کرده و سپس انجیر هارا روی توری فر چیده و درون فر از قبل داغ شده در دمای صد و چهل درجه فارنهایت به مدت پانزده تا سی و شش ساعت قرار می دهند .نکته قابل توجه در این روش باز گذاشتن درب فر به مقدار اندک می باشد تا رطوبت انجیر خارج شود و انجیر دچار پختگی نشود.
  3. خشک کردن با استفاده از مواد خشک کننده: از این روش معمولا در کارخانه ها ی بزرگ صنعتی برای تهیه انجیر خشک صادراتی استفاده میشود‌‌.
  4. انجیر خشک شیرین : این روش خشک کردن متداول نبوده و تنها برای افرادی که علاقه زیادی به مواد غذایی شیرین دارند کاربرد دارد.در این روش قبل از خشک کردن انجیر آن را در مخلوط اب و شکر می جوشانند کو سپس به یکی از روش های افتاب خشک و یا فر خشک میکنند.

صادرات انجیر خشک خندان متداول ترین نوع صادرات است چراکه علاوه بر ظاهر جذاب مصرف کننده میتواند به طور کامل داخل انجیر را مشاهده کرده و از سلامت و بوی مطبوع آن اطمینان حاصل کند.

عمده فروشان انواع انجیر خشک سفید صادراتی

عمده فروشان انواع انجیر خشک سفید صادراتی مهم ترین عامل برای مصرف کننده گان قطعا تهیه محصول مورد نظر با قیمت مناسب و کیفیت بسیار بالا می باشد‌.از این رو مناسب ترین گزینه تهیه و خرید انجیر خشک به صورت عمده و بدونه واسطه از تولید کننده می باشد.در این روش خرید با حذف واسطه ها صرفه جویی زیادی در هزینه خرید صورت میگیرد و قطعا تولید کننده برای جلب رضایت مشتری محصولات با کیفیت ارائه میدهد.

فروش انجیر کوهی تازه از طریق فروشگاه‌های اینترنتی به صورت مستقیم و بدون واسطه امکان پذیر که می توانید به صورت بسته بندی شده و هم به صورت کیلویی خرید خود را ثبت کنید.

مجموعه ما در زمینه فروش انجیر خشک با کیفیت و مرغوب با قیمت مناسب و اقتصادی فعالیت میکند شما میتوانید برای تهیه انجیر خشک مورد نیاز خود از طریق سایت فروش انلاین ما اقدام کرده و پس از ثبت سفارش و طی مراحل خرید محصول خودرا در کمترین زمان ممکن با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت درب منزل خود تحویل بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *