انجیر سیاه خوشمزه و آبدار، دارای تخم های بسیار ریز و کوچکی در داخل آن می باشد. این میوه پرخاصیت طبع گرم و تری دارد که خوردن آن موجب گرم شدن سیستم گوارشی روده و معده انسان می شود. و در نتیجه همه بیماری های گوارشی از جمله یبوست را درمان می کند. در واقع استفاده ی به اندازه از انجیر، سیاه، موجب پاکسازی کامل دستگاه گوارش انسان می گردد.انجیر خشک بسته بندی مدل زیادی دارد انجیر خشک صنعتی کارایی زیادی دارد انجیر خشک خندان مدل زیادی دارد انجیر خشک خانگی کارایی زیادی دارد.

عرضه عمده انجیر خشک بسته بندی

فواید انجیر خشک برای بیماری ها

فواید انجیر خشک برای بیماری ها انجیر خشک درجه ای که استهبان از لحاظ شکل ظاهری و اندازه نسبت به دیگر انواع انجیر های خشک شده بر سر می باشد به این صورت که از لحاظ اندازه نسبت به دیگر انواع انجیر خشک درشت تر می باشد، و رنگ این انجیر خشک شده سفید متمایل به زرد و بدون هیچ گونه لکه و زدگی می باشد و این هم به خاطر این است که در حین تولید و در ابتدا از انجیر ها یک سالم و رسیده و بدون هیچ گونه ای داد برای تولید آن استفاده شده است.

از دیگر ویژگی‌های ظاهری انجیر خشک درجه یک می توان به پوست آن اشاره داشت، انجیر خشک درجه یک پوست آن بسیار نازک می باشد که مورد استفاده قرار دادن آن هیچگونه نگرانی و عوارضی برای مصرف کننده ندارد و همچنین تعداد دانه‌های آن بیشمار و دانه‌های آن ریز می باشد. شکاف هایی بر روی این محصول دیده می‌شود که به عنوان انجیر شکفته شده معروف است و بافت درونی آن را نشان می دهد که رنگ ارغوانی و گوشت مانند دارد در واقع انجیر درجه یک بافت گوشت مانند دارد که پوست آن بسیار نازک می باشد.

چگونه باید انجیر خشک مصرف کنیم؟

چگونه باید انجیر خشک مصرف کنیم؟ طبع گرم موجود در انجیر سیاه برای آقایان بسیار مفید می باشد. زیرا استفاده از این میوه موجب می‌شود تا اختلالات جنسی مردان کاملاً بهبود پیدا کند. جالب است بدانید که مصرف انجیر به کاهش بیماری های ریوی و تنفسی کمک بسزایی می کند. و برای بیمارانی که دچار سرفه و بیماری‌های آسمی هستند مفید و موثر است. وجود انواع ویتامین ها از جمله ویتامین سی و ای و همچنین انواع مواد مغذی و معدنی مانند پتاسیم و کلیسم در انجیر سیاه، موجب تقویت استخوان ها در بدن انسان می شود.

و به همین دلیل است که استفاده از انجیر سیاه به افراد سالمند توصیه می گردد. وجود فیبر گیاهی در کنار طبع گرم انجیر سیاه موجب می شود که بهترین درمان برای مشکلات یبوستی انسانها باشد. از آنجایی که انجیر سیاه در کشور ما ایران به درستی و به میزان زیاد و با کیفیت و درجه یک تولید می شود، صادرات انجیر خشک گوشتی به سایر کشورهای دنیا انجام می شود. انجیر به غیر از داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی، حاوی مقدار زیادی امگا ۳ و امگا ۶ نیز می باشد. و این امر موجب کاهش دادن گلیسیرید خون در افراد می گردد.

سفارش انواع انجیر خشک بسته بندی

سفارش انواع انجیر خشک بسته بندی انجیر خوش طعم است ، منبع عالی فیبر رژیمی ، سرشار از مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم ، آهن و کلسیم است و سرشار از آنتی اکسیدان ها و کربوهیدراتهای پیچیده برای سلامتی است. ارزش غذایی انجیر خشک انجیر خشک کالیفرنیا ، هر دو مأموریت بنفش تیره و گلدن های کهربایی ، منبع عالی فیبر غذایی و یک راه عالی برای دریافت روزانه پیشنهاد شده از فیبر رژیمی است.

فیبر موجود در غذاهایی مانند انجیر ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی ، چاقی و دیابت نوع 2 کمک کند. چند عدد انجیر خشک در روز بخورم یک مشت کوچک ، حدود 3 تا 5 انجیر خشک بسته به نوع ، 5 گرم فیبر غذایی یا 20 درصد از ارزش روزانه را تأمین می کند. فواید انجیر خشک شامل منبع بالای فیبر و حاوی فیبر محلول و نامحلول است. انجیر خشک اونس نسبت به اونس فیبر غذایی بیشتری نسبت به سایر میوه های معمولی دارد.

با انتخاب غذاهای حاوی پتاسیم که ممکن است به کاهش فشار خون شما کمک کند و در میوه ها مانند انجیر یافت می شود ، مصرف پتاسیم خود را افزایش دهید. انجیر خشک تغذیه تغذیه در انجیر خشک آنها را دلیلی برای دستیابی به این میان وعده سالم می کند. از آنجا که انجیر یک منبع غذایی کامل از مواد مغذی مهم است و فاقد چربی ، کلسترول و سدیم است ، به شما کمک می کند تا دستورالعمل های رژیم غذایی مناسب داشته باشید.

یک شیوه زندگی روزانه با تمرکز بر متعادل سازی کالری ، انتخاب غذای آگاهانه و فعال بودن از نظر جسمانی می تواند به شما در دستیابی و حفظ وزن سالم ، کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن و ارتقای سلامت کلی کمک کند. بسیار از ما سدیم (نمک) زیاد مصرف کنیم که در غذاها پیدا می شود. مصرف زیاد سدیم می تواند به کمبود پتاسیم تبدیل شود و این عدم تعادل ممکن است به فشار خون بالا (فشار خون بالا) تبدیل شود.

رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات ، از جمله انجیر تازه ، به طور طبیعی سطح پتاسیم را افزایش می دهد و بنابراین به کنترل فشار خون می شود. انجیر منبع خوبی از مواد معدنی دوست دار استخوان از جمله کلسیم ، منیزیم و فسفر است.

انجیر به ویژه سرشار از کلسیم است و برخی از مطالعات نشان می دهند که قسمت 3.2 برابر بیشتر از میوه های دیگر است. داشتن منبع خوب پتاسیم ممکن است به مقابله با دفع کلسیم از طریق ادرار ، از رژیم غذایی با نمک بالا کمک کند. این به نوبه خود به حفظ کلسیم در استخوان ها کمک می کند و در نتیجه خطر پولی استخوان را کاهش می دهد .

فروش انواع انجیر خشک بسته بندی

فروش انواع انجیر خشک بسته بندی از آنجایی که کشور ما دارای آب و هوایی مناسبی بوده لذا افراد بسیاری در مناطق خشک به تولید انجیر می پردازند، که یکی از این مناطق، منطقه استهبان بوده لذا این تولیدکنندگان، محصول را پس از برداشت به صورت سنتی و یا تیزابی خشک کرده و به عنوان انجیر خشک شده در بازار مصرف به صورت کیلویی و یا بسته بندی شده به فروش می رسانند.

از این رو میزان سفارش انجیر درجه 1 استهبان به صورت عمده به دلیل کیفیت بالای محصول انجیر در کشور ما بسیار زیاد می باشد و افراد و خریداران زیادی به صورت عمده این محصول را خریداری کرده و بخشی از آن را به صورت خشک شده تولید و به فروش می رسانند، لذا با افزایش میزان فروش انجیر در بازار های داخلی و یا خارجی، تولیدکنندگان در عرصه تولیدات انجیر، میزان تولیدات را نیز افزایش داده اند، تا بتوانند به راحتی نیاز بازار مصرف را برطرف سازند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *