فروشنده انواع انجیر خشک صد یک، بهترین ارقام انجیر خشک را عرضه می کند؛ به طور کلی اقسام گوناگون انجیر خشک را می توان به دو گروه کلی خندان یا دهان باز و بسته تقسیم نمود؛ انجیر صد یک در واقع همان انجیر خشک دهان باز است که به سه دسته انجیر صد یک پرک، صد یک گل و صد یک غنچه تقسیم می شود؛ شایان ذکر است که به طور کلی انواع انجیر صد یک خشک، مرغوب تر از انجیرهای گروه دوم می باشند.فروشنده انواع انجیر خشک صد یک

ویژگی های غذایی مهم انجیر خشک آردی

ویژگی های غذایی مهم انجیر خشک آردی انجیر خشک آردی، نمونه ای از انجیر خشک است که به آرد آغشته شده و نسبت به نمونه های معمولی انجیر خشک، نرم تر می باشد؛ به همین علت طرفداران زیادی دارد؛ از طرفی انجیر خشک آردی، ارزش غذایی بالایی داشته و می توان آن را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی مصرف کرد.

در خصوص ویژگی های غذایی مهم انجیر آردی خشک باید گفت که این خوراکی خوشمزه، سرشار از املاح معدنی مورد نیاز بدن از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر می باشد؛ همچنین انجیر خشک، حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین های مفید مانند ویتامین B6، ویتامین آ و ویتامین سی است؛ علاوه بر این مقدار قابل توجهی فیبر، پروتئین و ترکیبات آنتی اکسیدانی دارد.

هر کدام از مواد مغذی معرفی شده در پاراگراف قبل، تاثیرات مثبتی بر بدن گذاشته و نهایتاً مصرف انجیر خشک به تقویت بدن و پیشگیری از بیماری ها کمک می کند؛ به عنوان مثال پتاسیم فراوان موجود در انجیر آردی خشک، موجب کنترل فشار خون و در امان ماندن افراد از ناراحتی های قلبی و عروقی خواهد شد.

راه های خرید انجیر خشک صد یک

راه های خرید انجیر خشک صد یک در قسمت ابتدایی این نوشتار تا حدودی به معرفی انواع انجیر خشک صد یک پرداخته شد؛ در اینجا باید خاطر نشان کرد که روش های مختلفی برای خرید این محصول خشکباری لوکس وجود دارد؛ اما بدون شک مشتریان عمده انجیر صد یک به دنبال راه هایی جهت تهیه آن با حجم بالا و قیمت مناسب می باشند؛ از این رو به سراغ عرضه کنندگان مستقیم انجیر خشک می روند.

مهم ترین علت رونق خرید انجیر خشک صد یک، کیفیت عالی و شکل ظاهری مناسب آن می باشد.
شایان ذکر است که بهترین نوع این گروه از انجیرها، انجیر خشک پرک صد یک است؛ این محصول از مرغوب ترین میوه های درخت انجیر به دست آمده؛ مشخصه ظاهری آن این است که دهان آن به طور کامل باز شده و نسبتاً دانه درشت می باشد؛ انجیر خشک صد یک گل در رتبه دوم انجیرهای صد یک قرار داشته؛ تا حدودی دهان باز بوده و شبیه گل است؛ اما نوع سوم انجیر خشک شده صد یک در حال باز شدن بوده و حالت غنچه ای دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *