اگرچه ایران، خود، تولیدکننده و صادرکننده خشکبار من جمله انجیر خشک است. اما انجیر خشک مرغوب وارداتی نیز به صورت عمده به بازار ایران وارد شده و به طور گسترده به فروش می رسد.

انجیر خشک صبحانه دارای طعم خوشمزه و خواص فوق العاده بالایی بوده به وفور مورد خرید و فروش قرار می گیرد و کیفیت آن در نظر مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار می باشد، شرکت فروش آن نیز این میوه خشک را در کیفیت بسیار مطلوب و قیمت مناسب در دسترس مشتری در اقصی نقاط کشور قرار می دهد.

فروش ویژه انجیر خشک صبحانه

بهترین میزان مصرف انجیر خشک چقدر است؟

بهترین میزان مصرف انجیر خشک چقدر است؟ انواعی از میوه های انجیر خشک صد و یک وجود دارد که خشک شده و در گروه خشکبار به فروش می رسد. همه انواع انجیر خشک کالری بیشتری نسبت به میوه تازه خود دارند.

بخش اعظمی از درختان انجیر در ایران و سایر کشورها را درختان انجیر خشک زرد تشکیل می دهد. از بین گونه های مختلف انجیر، خشک کردن این نوع بیشتر رواج دارد. انجیر زرد پوستی نسبتا نازک و گوشتی ضخیم دارد و نسبت به سایر انجیرها شیرینتر است. به همین علت است که انجیر خشک زرد نیز تولید بالایی دارد و بسیار مورد استقبال است. در واقع بیشترین مقدار انجیر زرد، خشک شده و وارد بازار می شود و فروش تازه آن درصد کمی از فروش را تشکیل می دهد.

انجیر خشک صنعتی نسبت به سایر انجیرهای خشک اندازه بزرگتری دارد و روی درخت و در معرض آفتاب خشک می شود. مشخصه اصلی آن داشتن شکافی باز روی آن است که به اصطلاح ظاهری خندان به آن می دهد.

انجیر خشک خواص بسیاری برای بدن و مخصوصا سیستم گوارش دارد. باعث هضم بهتر غذا می شود و برطرف کننده یبوست است.

انجیر خشک صادراتی زخمهای معده را تسکین می دهد و در درمان نفخ معده نیز موثر است. برای تسکین زخم معده می توانید انجیر خشک را با عسل مخلوط کرده و مصرف کنید.

علاوه بر فوایدی که انجیر خشک برای سیستم گوارش دارد، می توان از آن برای بهبود عملکرد سایر ارگانها نیز استفاده کرد. به طور مثال انجیر خشک دارای مقادیر خوبی آهن و ویتامین C است که در درمان کم خونی موثر می باشد. همچنین مصرف مداوم و طبق برنامه آن باعث تقویت نیروی جسمانی می شود.

مصرف انجیر خشک برای خانمهای باردار توصیه شده است زیرا نه تنها باعث تقویت استخوانها می شود بلکه با داشتن مواد مغذی و کالری فراوان به برآوردن نیازهای تغذیه ای مادر و جنین کمک می کند.

5 خاصیت عالی برای انجیر خشک

5 خاصیت عالی برای انجیر خشک

انجیر برای سیستم گوارش مفید بوده و معروف ترین خاصیت آن درمان یبوست و بواسیر می باشد چون فیبر بالای آن به حجم مدفوع اضافه شده و باعث بهتر شدن عملکرد روده خواهد شد، این میوه ملین بوده و برای درمان زخم معده مفید می باشد و تقویت کننده سیستم دستگاه گوارش خواهد بود.

انجیر خشک ممتاز بدلیل خاصیت مدر بودن به عنوان دافع کرم روده عمل می کند و روده را نرم و روان می نماید و به دلیل کاروتن و ویتامین سی که دارد از ابتلا به انواع سرطان های سیستم های گوارشی پیشگیری می کند، انجیر سرشار از دیاستاز های مختلف بوده و تحریک کننده هاضمه است که سیستم بدن را تنظیم می کند.

انجیر خشک پرک برطرف کننده اختلالات گوارشی بوده و تقویت کننده معده و روده است و نفخ و باد معده را رفع می نماید و پاکسازی کبد را بر عهده دارد، این میوه دارای طبع گرم و تر بوده و از مقادیر زیادی فیبر، منیزیم، پتاسیم، امگا۳، آهن، فسفر، کلسیم، ویتامین سی، آ و ب برخوردار می باشد.

خرید آسان انجیر خشک صبحانه

خرید آسان انجیر خشک صبحانه بهترین عرضه کنندگان انواع انجیر خشک درجه یک در بازار حضور فعالی دارند و انواع نمونه های آن را ارائه می کنند، این میوه به صورت فله ای و بسته بندی شده به فروش می رسد که نوع فله ای آن به دلیل متحمل نشدن هزینه های بسته بندی نرخ های ارزانتری دارد.

انجیر خشک در بازار خریداران زیادی دارد و به وفور مورد خرید و فروش قرار می گیرد و بسته به درجه کیفیت و نحوه فروش نیز دارای نرخ های مختلفی است، لذا در صورتی که عمده و بدون واسطه تهیه شود بسیار ارزان و باصرفه می باشد و مشتری نیز برای خرید آن باید از کیفیت و تازه بودن آن اطمینان حاصل کند.

انجیر خشک در بازار یکی از خوراکی های سالم و تنقلات مفید و پرخاصیت است که مورد استقبال زیادی قرار گرفته و مصرف آن برای تمام سنین و سلیقه ای مناسب بوده و بهترین خوراکی برای کسانی است که فعالیت ذهنی و بدنی زیادی دارند چون علاوه بر تقویت ذهن بسیار مقوی و انرژی زا نیز خواهد بود.

انجیر خشک یکی از انواع خشکبار است که در برخی از نقاط کشور ایران به عمل می آید.

این محصول به طور طبیعی به دست آمده و مهم ترین ویژگی آن ها این است که در خشک کردن انجیر ها از هیچ روش سنتی یا صنعتی استفاده نمی شود بلکه میوه های نژاد خاصی از انجیر پس از گذشت مدت زمانی نسبتا طولانی همان طور که روی شاخه هستند خشک شده و به زمین می افتند.

پس از آن انجیر های خشک شده از روی زمین جمع آوری شده و بر اساس میزان کیفیت، درجه بندی و بسته بندی می شوند.

درجه بندی انجیر های خشک با حرف A نشان داده می شوند به این ترتیب که مرغوب ترین نوع محصول را انجیر خشک AAA یا انجیر درجه یک، انجیر درجه دو را انجیر خشک AA و انجیر های معمولی را انجیر خشک A می نامند که هر یک ویژگی های کیفی و کمی منحصر به خود را دارند.

خرید عمده انواع انجیر خشک صبحانه

خرید عمده انواع انجیر خشک صبحانه

خرید عمده انجیر خشک مرغوب از جمله انجیر خشک زرد و یا انجیر خشک پرک بیشتر توسط مغازه داران و فروشندگان جزئی خشکبار انجام می شود. در خرید عمده خشکبار باید به کیفیت محصول بسیار دقت شود زیرا نمونه های کم کیفیت هر چند قیمت کمتری داشته باشند بعد از مدتی خراب شده و سود خرید را به شدت کاهش می دهد.

این مسئله به خصوص در مورد انجیر که روی درخت خشک می شود و ممکن است راحت آفت بگیرد بسیار حائز اهمیت است. برای خرید عمده انجیر خشک مرغوب می توانید از سایت ما اقدام کنید.

افرادی که تمایل دارند انواع انجیر خشک را با کیفیت بالا و قیمتی بسیار مناسب تهیه کنند می توانند به مرکز تجاری انواع انجیر خشک سری بزنند. در این مرکز، انجیر های خشک بر اساس کیفیت، درجه بندی شده و در اختیار متقاضیان قرار داده شده است تا بتوانند با آسودگی و اطمینان خاطر نسبت به خرید محصول دلخواه خود اقدام نمایند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *