انجیر خشک طبیعی میان وعده های خوشمزه، مغذی و سالم است که از زمان های قدیم مورد استفاده قرار می گرفته است. ویژگی های زیاد و طعم دلپذیر محصول باعث می شود بسیاری از مصرف کنندگان از آن استفاده کنند. در گذشته، اکثر مردم انجیر خشک را در خانه درست می کردند. امروزه این محصول به صورت عمده با سایر میوه های خشک در مراکز توزیع به فروش می رسد و خریداران به راحتی می توانند انجیر خشک ارگانیک را خریداری و مصرف کنند.

مراکز عرضه انجیر خشک طبیعی کیلویی

بهترین نوع انجیر خشک طبیعی کیلویی چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین نوع انجیر خشک طبیعی کیلویی چه ویژگی هایی دارد؟ یکی از ویژگی های انجیر خشک طبیعت گرم و مرطوب آن است، انجیر تازه سبز و سیاه، انجیر خشک، برگ، پوست و ریشه این گیاه دارای ویژگی هایی است و برای مصارف دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. انجیر حاوی فیبر، مواد معدنی و ویتامین ها از جمله ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، کلسیم، آهن، فسفر، منگنز، سدیم، پتاسیم و کلر است. درختان انجیر معمولاً در غرب آسیا یافت می شوند.

ویژگی های انجیر خشک عبارتند از:

  • کیفیت بالای محصول
  • رنگ ، بو و مزه طبیعی
  • ارزش غذایی بالا
  • عدم آلودگی به آفات و بیماریها
  • امکان نگهداری به مدت طولانی
  • استفاده محدود از سموم در فرایند تولید
  • عدم استفاده از سموم در هنگام برداشت محصول
  • استفاده از عوامل طبیعی در فرایند خشک کردن محصول

انجیر زرد بهترین انجیر خشک است. دارای بیشترین تعداد انجیر کاشته شده در جهان و ایران است. انجیرهای زرد خشک و میوه های تازه موجود است ؛ آنها شیرین و خوشمزه هستند، با پوست نازک و گوشت فراوان. انجیر زرد انتخاب اصلی انجیر خشک و همچنین مصارف تجاری و صادراتی است. وقتی انجیرها کاملاً رسیده و آبدار هستند، به طور طبیعی ترک می خورند، که به نوبه خود نشان می دهد که این انجیر از کیفیت بالاتری برخوردار است و مقوی تر است، زیرا در این فرایند دارای مواد مغذی و آب کافی است و رشد میوه به دست آمده است.

خوردن انجیرهای زرد تازه مانند سایر میوه های تازه است. بهتر است قبل از خوردن آنها را بشویید. با توجه به ویژگی های انجیر خشک ذکر شده، انجیر زرد بهترین انتخاب برای خشک کردن و استفاده از انجیر خشک است. این انجیر دارای رنگ زرد روشن و پوستی خوشمزه است.اولین انتخاب برای خشک شدن در بین انواع انجیرهای جهان است. انجیر خشک، مهم نیست که چقدر طبیعی باشد یا بزرگ باشد ، یکی از بهترین انجیرهای خشک است. بهترین انواع انجیر زرد خشک انجیر جوانه، صد و یک انجیر و انجیر پوست کنده است.

موارد استفاده از انجیر خشک طبیعی

موارد استفاده از انجیر خشک طبیعی استفاده های سنتی انجیر شامل کاهش یبوست، رفع بواسیر و تنظیم فشار خون است. در پزشکی مدرن ، فیبر بالای انجیر باعث کار روده می شود. پتاسیم بیشتر از تنظیم فشار خون است. قلیایی زیاد اسیدیته خون را تثبیت می کند. کاهش نیاز به انسولین ترشحی و تزریقی برای بیماران دیابتی مفید است. در طب چینی، انجیر برای تسکین اسهال خون ، التهاب روده کوچک و تحریک روده ها پس از عمل جراحی استفاده می شود.

جوشانده انجیر خشک التهاب تنفسی، کلیه، ذات الریه، سرخک، مخملک و آبله را درمان می کند. -یکی از فواید و خواص انجیر خشک این است که جوشانده غلیظ انجیر خشک برای تسکین سرماخوردگی بسیار مفید است و غرغره می تواند گلودرد را تسکین دهد. یکی از ویژگی های انجیر خشک که می توان به آن اشاره کرد این است که از انجیر خشک برای درمان سوء هاضمه و انجیر خشک نیز می تواند نفخ و نفخ معده را درمان کند. از انجیر خشک می توان برای از بین بردن بوی بد دهان استفاده کرد.. یکی از خواص دارویی انجیر خشک این است که مخلوط انجیر خشک و عسل برای رفع زخم معده بسیار مفید است.

تولید بهترین انجیر خشک طبیعی کیلویی

تولید بهترین انجیر خشک طبیعی کیلویی انجیر خشک کیلویی یکی از انواع مختلف میوه های خشک با ویژگی ها و فواید بسیار منحصر به فرد است. گفته می شود که تولیدکنندگان انجیر خشک با کیفیت بالا این محصول را کاملا درجه یک و با کیفیت بالا تولید و به فروش می رسانند و قیمت آن نیز بسیار مناسب است. انجیر های با کیفیت را به صورت کیلویی و عمده تولید و بفروشید تا قیمت آنها مقرون به صرفه باشد و در نتیجه فروش و سود را افزایش دهد. انجیر خشک با کیفیت خوب دارای ویژگی ها و مشخصاتی است که در اینجا توضیح خواهیم داد که اولین نشانه انجیر خشک مرغوب، رنگ طبیعی، عطر و طعم انجیر خشک است که باید کاملاً طبیعی و عاری از عیب باشد.

دومین نشانه انجیر خشک با کیفیت بالا این است که میزان آلودگی نباید بیش از 3 درصد باشد. هرچه میزان آلودگی در این محصول خشک بیشتر باشد ، کیفیت و برتری آن کمتر و ویژگی های آن کمتر است. سومین علامت یا مشخصه انجیر خشک مرغوب این است که عاری از هر گونه آفات و کرم بوده و کاملاً سالم است. علامت چهارم این است که نارسایی انجیر خشک با کیفیت بالا نباید زیاد باشد ، زیرا هر چیزی که در انجیر خشک وجود دارد غیرقابل خوردن است و ارزش آن بسیار کم است.

پنجمین نشانه این است که این انجیر خشک باید رطوبت کافی داشته باشد. البته باید توجه داشت که رطوبت باید استاندارد باشد نه زیاد یا کم. نشانه یا ویژگی ششم ، انجیر خشک درجه یک نباید حاوی مواد افزودنی و نگهدارنده باشد و باید کاملاً ارگانیک و بهداشتی و خشک باشد.

صادرات انواع انجیر خشک طبیعی کیلویی

صادرات انواع انجیر خشک طبیعی کیلویی با توجه به ویژگی ها و ارزش غذایی بالای انجیر خشک، می توان گفت انجیر خشک صادراتی بسیار رونق دارد. اکنون گفته می شود که بهترین انجیر خشک با کیفیت درجه یک، کیفیت درجه یک صادر می شود و به طور عمده به صورت عمده در دسترس است. لازم به ذکر است که صادرات عمده یا گسترده این محصول و همچنین صادرات مستقیم و بدون واسطه، قیمت آن را کاهش داده و ارزان تر و مقرون به صرفه خواهد بود.

فروش و توزیع انجیر خشک به صورت عمده یا جزئی توسط فروشندگان زیادی در کشورمان انجام می شود. چندین سال است که در بازار های داخلی و خارجی به دلیل استقبال زیاد از این کالا تولیدات آن نیز افزایش یافته است. به همین جهت بسیاری از این محصول های درجه یک به بسیاری از کشور های دنیا صادر می گردند. عمده فروشی های بیشماری هم در بعضی از شهر ها وجود دارند که اقدام به خرید و فروش این کالا ها با قیمت ارزان می کنند. افرادی که قصد خرید عمده این اجناس با قیمتی ارزان تر هستند به این مراکز می توانند مراجعه کرده و مایحتاج خود را تهیه کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *