انجیر خشک یکی از خشکبار پرمصرف با ارزش تغذیه ای بالا است که توسط مراکز متعددی تولید و روانه بازارهای فروش می شود. انجیر خشک را می توان از طریق بازارهای مختلفی خریداری نمود. اگر به دنبال خرید انجیر خشک درجه یک با کمترین هزینه هستید، باید به سراغ عرضه‌کنندگان مستقیم این محصول بروید.

این مراکز با عرضه مستقیم و بدون واسطه انجیر خشک به بازارهای فروش سراسر کشور، در تلاش هستند شرایط خرید این محصول را برای خریداران عمده آسان کرده و به کاهش قیمت نهایی این محصول کمک کنند. خریداران عمده با خرید ارزان قیمت انجیر خشک درجه یک از این مراکز، اطمینان پیدا خواهند کرد که تجارت پرسودی را می توانند برای خود رقم زنند.

پخش کلی انجیر خشک درجه یک عمده

معیارهای مهم برای خرید انجیر خشک درجه یک

معیارهای مهم برای خرید انجیر خشک درجه یک انجیر خشک را بر اساس سایز و‌ اندازه آن همچنین میزان خندان بودن این محصول تقسیم بندی می کنند. انجیر خشک A سایز ریزی داشته و به صورت دانه هایی کاملا بسته به بازار فروش ارائه می شود. انجیر خشک 2A سایز متوسطی دارد. انجیر خشک 3A جزء انجیر خشک های درجه یک با دانه هایی درشت و شکافی در قسمت انتهایی آن است.

برخی نمونه های انجیر خشک درجه یک دارای شکاف عمیق تر بوده و به صورت یک گل چهار برگ در آمده است که به آن انجیر خشک گل می گویند. برخی دیگر به میزان کمتری شکاف خورده و به انجیر خشک غنچه معروف گشته است. انجیر خشک درجه یک را انجیر صدیک غنچه یا انجیر صدیک گل نیز می گویند.

دلیل این نامگذاری آن است که از بین صد انجیر تنها یک انجیر ممکن است دارای این ویژگی های خاص باشد. انجیر خشک باکیفیت و مرغوب به صورت دست چین شده با رنگ زرد متمایل به سفید به بازار فروش ارائه می شود. خندان بودن انجیر خشک این فرصت را به خریداران این محصول می دهد که بتوانند کیفیت انجیر خشک را مورد بررسی قرار دهند.

انجیر خشک درصورتی که مورد هجوم آفات و حشرات قرار گیرد، داخل آن تهی خواهد شد. پوست انجیر خشک تازه کاملا صاف و رنگ آن شفاف است. طعم و مزه انجیر خشک باید شیرین و دلپذیر باشد. اگر بوی ترشیدگی از آن به مشام رسد، انجیر خشک خراب شده است.

چگونگی مراحل تولید انجیر خشک به روش سنتی

چگونگی مراحل تولید انجیر خشک به روش سنتی همانطور که می دانید انجیر خشک را می توان هم به روش سنتی و در کارگاه های کوچک و بزرگ تهیه و تولید نمود و هم در کارخانه های بزرگ به کمک دستگاه ها و تجهیزات مدرن تهیه کرد. برای تولید انجیر خشک به روش سنتی، از انجیرهای زرد رنگ و درجه یک استفاده می شود. این انجیر ها پس از رسیدن، از شاخه جدا نشده و همچنان روی شاخه درخت باقی می مانند.

با قرار گرفتن در معرض نور خورشید تا حدودی انجیر به حالت نیمه خشک در می آید. هنگامی که انجیر به صورت طبیعی از شاخه جدا شده و روی زمین می ریزد، جمع آوری شده و بر روی قفسه های مشبکی چیده می شود. این قفسه ها در طی روز در معرض هوا بوده و از قسمت زیرین نیز انجیر، کاملا در معرض هوا است.

چند روزی طول می کشد که انجیر خشک شده و بتوان آن را جمع آوری نمود. بهترین زمان برای جمع آوری انجیر خشک، قبل از طلوع آفتاب است. انجیر خشک در صورتی که به صورت نرم و داغ جمع آوری شود، کیفیت خود را از دست خواهد داد. انجیری که در کارخانه خشک می شود، طی مراحل مختلف در معرض هوای گرم قرار گرفته و خشک می گردد. در تمام مراحل خشک کردن انجیر از دستگاه ها و تجهیزات مختلف استفاده می شود.

توزیع بهترین انجیر خشک درجه یک عمده

توزیع بهترین انجیر خشک درجه یک عمده تقاضای بالا برای خرید انجیر خشک مرغوب و درجه یک موجب شده است که تولیدکنندگان این محصول، برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت این خشکبار، اقدام به عرضه مستقیم آن از طریق مراکز معتبر و مورد اطمینان، کنند. این مراکز را می توان در شهرهای کوچک و بزرگ پیدا کرد. عمده فروشی و پخش و عرضه انجیر خشک توسط عرضه‌کنندگان مستقیم این محصول، موجب خواهد شد که خریداران عمده راحت تر و آسان تر بتوانند این خشکبار مقوی و خوشمزه را خریداری نمایند.

این مراکز انجیر خشک را با حداقل قیمت و ارزان تر از سایر بازارهای فروش در اختیار خریداران عمده قرار می دهند. توزیع و فروش عمده بهترین انجیر خشک، می تواند از طریق برخی فروشگاه های اینترنتی نیز صورت گیرد. اگر می خواهید انجیر خشک را بدون هیچ محدودیت زمانی و مکانی سفارش داده و خریداری نمایید، با جستجو در اینترنت به دنبال فروشگاه هایی باشید که در زمینه خرید و فروش آنلاین این محصول فعالیت می کنند.

در خرید آنلاین انجیر خشک، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا کرده و شما می توانید انجیر خشک باکیفیت و مرغوب را با کمترین هزینه خریداری نمایید. توزیع و عرضه مستقیم انجیر خشک، موجب حذف واسطه ها از بازار خرید و فروش این محصول و جلوگیری از نوسان قیمت آن خواهد شد.

اگر در مورد نحوه خرید اینترنتی انجیر خشک اطلاعات کافی ندارید، بهتر است از مشاوران و کارشناسان این فروشگاه ها، راهنمایی های لازم را کسب کنید. پس از ثبت سفارش خرید شما در سایت های فروش این فروشگاه ها، انجیر خشک سفارشی در اسرع وقت به آدرس شما ارسال خواهد شد. خریدی آسان، مطمئن و مقرون به صرفه را با خرید از فروشگاه های آنلاین، تجربه کنید.

صادرات بهترین انجیر خشک درجه یک عمده

صادرات بهترین انجیر خشک درجه یک عمده بهترین و مرغوب ترین انجیر خشک تولید شده، به صورت فله یا در بسته بندی های مختلف برای عرضه به بازارهای فروش داخلی و خارجی در نظر گرفته می شود. انجیر خشک صادراتی مرغوب و درجه یک، نه تنها در بازارهای داخلی طرفداران زیادی دارد، بلکه عرضه این خشکبار مغذی به بازارهای فروش خارجی نیز با استقبال زیادی مواجه شده است.

از دیگر خصویات انجیر خشک و حاملگی می‌توان به مصرف زنان باردار اشاره کرد، چرا که باعث می شود جنین از رشد بهتری برخوردار شده و همچنین سبب افزایش هوش آن ها میگردد.

در همین راستا برخی افراد یا شرکت ها، تجارت خود را بر مبنای صادرات انجیر خشک بنا نهاده‌اند. این مراکز انجیر خشک عمده را با قیمت ارزان خریداری نموده و به کشورهای مختلف با قیمت گزافی صادر می کنند. صادرات انجیر خشک برای آنان سود قابل توجهی را به همراه خواهد آورد. از طریق صادرات انجیر خشک، ارز خارجی فراوانی نیز وارد کشورمان می شود.

تولید کننده های انجیر خشک فیبر در تولیدی های معتبر شروع به کار نموده اند که با افزایش این نوع مراکز فروش، خریداران می توانند از نزدیک ترین محل زندگی خود این نوع انجیر را خریداری نمایند.

صادرات انجیر خشک، در آمد زایی خوب و رونق اقتصادی را برای تولیدکنندگان این محصول نیز به ارمغان آورده است. صادرات انجیر خشک آنان را به تولید بیشتر و باکیفیت‌تر تشویق کرده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *